Cristian Boldișteanu

Cristian Boldișteanu

consultant, coach și trainer

Cristian a studiat Informatica la Universitatea “Politehnica” din Timișoara. Îi place să abordeze problemele din diferite domenii cu o abordare analitică și logică, integrând în același timp dimensiunile umane și emoționale.

În 2005 a înființat o companie de outsourcing de dezvoltare web împreună cu doi parteneri belgieni, foști clienți care au crescut până în 2013 la peste 30 de persoane care furnizează dezvoltare web și servicii conexe mai multor clienți din Europa de Vest.

Pe măsură ce echipa a crescut și activitățile s-au diversificat, Cristian a crescut, de asemenea, ca lider și manager în sensul tradițional, dar s-a interesat și de metodologii noi precum Agile și Lean. Drept urmare, toate echipele de dezvoltare din cadrul companiei au trecut cu succes la procese agile.

La sfârșitul anului 2013, strategia companiei s-a mutat de la o abordare de agenției și s-a concentrat pe un singur proiect, Newpharma, cea mai importantă farmacie online belgiană. Echipa s-a reorganizat în jurul unui nucleu format din 12 persoane. Începuse deja să folosească coachingul ca instrument atât pentru dezvoltarea personală, cât și pentru facilitarea proceselor și dezvoltarea membrilor echipei sale.

Redimensionarea de la 30+ la 12 a fost o experiență care i-a consolidat abilitățile de management de criză și al schimbării. Având sprijinul și încrederea echipei a devenit baza pentru un nou început. În doar 3 ani, echipa a crescut din nou la peste 30 de membri și s-a ocupat de tot ce a însemnat dezvoltarea web și unele servicii complementare pentru o afacere de comerț electronic cu amănuntul, care făcea la momentul respectiv vânzări anuale de peste 50 milioane de euro.

Cristian a decis să-și îmbunătățească abilitățile de coaching, urmând un curs intensiv de coaching Solution Focus și a obținut rezultate excelente lucrând cu clienți individuali și echipe.

La începutul anului 2017, a decis să deschidă un nou capitol și să se concentreze pe coaching, consultanță și training.