Grup de autocunoaștere și dezvoltare personală pentru bărbați

Acest grup de autocunoaștere și dezvoltare personală este conceput pentru a oferi un spațiu sigur de explorare și împărtășire, unde să lucrăm cu emoțiile și provocările pe care le avem.

Grupul ne este destinat bărbaților, indiferent de statutul marital sau profesional. Dacă te confrunți cu schimbări în viața ta personală sau profesională, sau pur și simplu dorești să te conectezi mai profund cu propria persoană, ești deja acolo unde trebuie, alături de noi.

În cadrul sesiunilor, vom aborda teme precum:

  • Provocările carierei și echilibrul muncă-familie
  • Înțelegerea și gestionarea emoțiilor
  • Relațiile de cuplu și dinamicile familiale
  • Dificultățile rolului de părinte
  • Îmbunătățirea stimei de sine și dezvoltarea abilităților de comunicare

Detalii organizatorice

Număr participanți: 6 - 8

Fiecare persoană înscrisă va fi contactată pentru un scurt interviu legat de motivația de a participa, precum și pentru a discuta cadrul de desfășurare și regulile grupului.

Costul total pentru cele 3 luni este de 1.200 de lei. Este disponibilă opțiunea de plată în două rate. În cazul accesării acestei opțiuni, a doua rată se achită după primele două întâlniri.

Participarea presupune prezența la toate întâlnirile grupului.

Fiecare sesiune va dura două ore și ne vom întâlni de două ori pe lună, timp de 3 luni (cu excepția primelor două sesiuni, care vor avea loc în 2 săptămâni consecutive). Sesiunile se vor desfășura online prin intermediul platformei Zoom.

Întâlnirile vor avea loc miercurea, în datele de 21 februarie, 28 februarie, 13 martie, 27 martie, 10 aprilie și 24 aprilie 2024, în intervalul 18:30 - 20:30.

Facilitator

Numele meu este Cristian Boldișteanu, sunt psiholog și coach. Lucrez din perspectiva Solution Focus, a terapiei Centrate pe Emoții (EFT) și a psihoterapiei sistemice de familie și de cuplu.

Am experiență de lucru în sesiuni individuale, de cuplu și de grup, precum și cu organizații pe tematici care abordează sănătatea emoțională la locul de muncă, schimbare și leadership organizațional.

Abordarea mea se bazează pe principii sistemice, având ca scop îmbunătățirea dinamicilor relaționale ale fiecărui individ.

Înscriere și contact

Dacă te simți deja parte din echipă sau ai întrebări, mă poți contacta la cristian@boldisteanu.ro sau la numărul de telefon +40 722 313 210.

Înscrierea se face prin completarea formularului:

Mă înscriu

Evenimentul este publicat și pe Facebook și LinkedIn.

Cristian Boldișteanu
Cristian Boldișteanu
psiholog, coach și trainer