Grup de lucru pentru antreprenori și freelanceri

Din experiența sesiunilor individuale ar reieșit de multe ori nevoia clienților de a crea, de a începe sau de a dezvolta un proiect care fie să le aducă un venit pasiv, fie să reprezinte o reorientare în carieră. Însoțindu-i în procesele lor, mi-am dat seama că, dincolo de idee și strategie, vin multe blocaje și dificultăți din procesele emoționale care stau la baza unei schimbări, oricare ar fi natura ei.

Așa am ajuns la ideea acestui program, care să îmbine studiile și experiența mea din domeniul psihologiei, coachingului și consultanței în business cu eficiența procesului de grup.

Cui se adresează programul?

Acest program se adresează antreprenorilor sau freelancerilor care au făcut primii pași în afacerea lor și doresc să lucreze susținut în perioada următoare la dezvoltarea acesteia, sau celor sunt încă la stadiul de idee.

Din experiență știu că tranziția de la un job spre antreprenoriat sau dezvoltarea unui business vine cu multe provocări, riscuri și necunoscut:

 • multitudinea de roluri pe care este nevoie să le acoperim
 • nevoia de vizibilitate, claritate și structură
 • credințe personale care pot bloca dezvoltarea

În astfel de momente ajută prezența unui grup de oameni de încredere cu care să rezonăm și care să ne:

 • asculte provocările
 • înțeleagă
 • ofere feedback constructiv
 • oglindească ceea ce nouă ne este mai dificil să vedem
 • încurajeze.

Ce presupune acest grup de lucru

Crearea unui spațiu de lucru pentru persoane care au un țel comun și care se întâlnesc în mod recurent pentru a discuta în mod deschis despre provocările fiecăruia, pentru a se susține reciproc și pentru a se ajuta în procese de creștere.

Formatul întâlnirilor

Prima întâlnire va fi pentru cunoaștere și fiecare participant va descrie provocarea sau nevoia pe care își propune să lucreze în cadrul programului. Următoarele întâlniri vor avea pe rând câte un participant în “hot seat”, adică va expune provocarea, va fi ajutat în proces de către facilitator, iar colegii vor veni cu idei / sugestii sau reflecții.

Detalii organizatorice

Programul se va desfășura online, folosind platforma Zoom și are loc în intervalul 6 februarie - 16 aprilie 2024, în zilele de marți de la orele 18:30 la 20:30, astfel: 6 februarie, 20 februarie, 5 martie, 19 martie, 2 aprilie și 16 aprilie.

Număr participanți: 6 - 8

Dacă dorești să ai alături parteneri de drum care să poată să-ți oglindească procesul tău și să îți ofere suport, te invit alături de noi.

Acest program este potrivit pentru tine dacă ai nevoie de:

 • mai mult echilibru între viața personală și muncă
 • curajul de a face tranziția full time spre business-ul tău
 • a lucra mai eficient pentru a putea să obții mai mult profit în urma eforturilor tale
 • mai multă claritate legată de următorii pași/strategia de business
 • depășirea unui moment dificil sau demotivant

Costul total pentru cele 3 luni este de 1.500 de lei. Este disponibilă opțiunea de plată în două rate. În cazul accesării acestei opțiuni, a doua rată se achită după primele două întâlniri. În cazul în care se dorește participarea a două persoane sub umbrela aceluiași proiect, a doua persoană beneficiază de o reducere de 50%.

Mă înscriu

După înscriere, selecția are loc în urma unor întâlniri 1 la 1 pentru a ne asigura că acest program este potrivit nevoilor participanților și că aceștia sunt dispuși să ofere suportul colegilor de program. Pentru mai multe informații, contactează-mă la 0722 313 210 sau la cristian@boldisteanu.ro.

Facilitator

Numele meu este Cristian Boldișteanu, sunt consultant de business, psiholog, trainer și coach organizațional. După o experiență de 12 ani în care am lucrat în propriul business, am început să facilitez experiențe de schimbare organizațională pentru companii din România, dar și din alte țări din Europa.

Lucrez cu echipe multidisciplinare, internaționale, cu manageri și antreprenori la început de drum sau în momente cheie ale dezvoltării business-ului lor, în format de grup, evenimente sau sesiuni individuale.

Am cunoscut și interacționat cu diverse culturi, am învățat și învăț constant despre natura noastră ca oameni, despre provocările noastre direct pe teren.

De-a lungul timpului am susținut traininguri pe diferite tematici pentru firme mici și corporații, facilitând procese care să ajute la deblocarea echipelor, dar și a potențialului individual prin găsirea de resurse interioare pe care toți le avem.

Evenimentul este publicat și pe Facebook și LinkedIn.

Cristian Boldișteanu
Cristian Boldișteanu
psiholog, coach și trainer

Înrudit