Retrospectiva ta pentru 2020 | boldisteanu.ro

Retrospectiva ta pentru 2020

Te invit să aruncăm o privire spre anul care ne-a pus în fața multor schimbări, la care a fost nevoie să ne adaptăm din mers.

Cel mai probabil avem tendința să întoarcem cât mai repede foaia și să nu ne mai uităm la ce a fost, la ce aveam în plan și nu am reușit în 2020.

Unul dintre cele mai importante momente în orice am face este retrospectiva, un bun prilej de a ne uita nu la ce nu am făcut bine, ci la ce putem face diferit pe viitor și desigur, uitându-ne și la resursele pe care le-am descoperit pe drum.

Cui se adresează?

Acest workshop este pentru tine dacă îți dorești să ai o imagine clară a anului care a trecut, să îți structurezi experiența acestui an și să treci spre anul viitor, conștientizând resursele pe care le-ai folosit în 2020.

Urmărește înregistrarea!

Evenimentul a avut loc în data de 22 ianuarie 2020. Poți accesa gratuit înregistrarea lui folosind formularul de mai jos.

Photo of Cristian Boldisteanu

Salut

Numele meu este Cristian Boldișteanu și aș putea spune multe despre viața mea profesională, dar în mod cert nu că este una plictisitoare. :)

Am fost manager al unei firme de IT timp de 12 ani, timp în care am avut și un studio de fotografie și am început o formare în Solution Focus Coaching, la care se mai adaugă azi alte două, de data aceasta în psihoterapia sistemică și în psihoterapia centrată pe emoții.

Timp de 1 an am călătorit pe trei continente, ceea ce a fost una dintre cele mai importante școli de care aș fi putut beneficia vreodată.

Am cunoscut și interacționat cu diverse culturi, am învățat despre natura noastră ca oameni, despre provocările noastre direct pe teren, cum s-ar spune.

De-a lungul timpului am susținut traininguri pe diferite tematici pentru firme mici și corporații, facilitând procese care să ajute la deblocarea echipelor, dar și a potențialului individual prin găsirea de resurse interioare pe care toți le avem. E nevoie doar să ajungem la ele.