Retrospectiva ta pentru 2022

Te invit să aruncăm o privire retrospectivă către anul care a trecut.

Cel mai probabil avem tendința să întoarcem cât mai repede foaia și să nu ne mai uităm la ce a fost, la ce ne putem lua din 2022.

Unul dintre cele mai importante momente în orice am face este capacitatea de putea privi retrospectiv, de a integra ce am reușit să facem, de a recunoaște resursele pe care le-am descoperit pe drum, dar și de a identifica ce vrem să fie altfel pe viitor.

Ce e clar este că o retrospectivă ne ajută să încetinim ritmul, să creștem și să ne raportăm dintr-un loc matur la obiectivele și la reușitele noastre.

Cui se adresează?

Acest eveniment este pentru tine dacă îți dorești să ai o imagine clară a anului care a trecut, să îți structurezi experiența acestui an și să treci spre anul viitor, conștientizând resursele pe care le-ai folosit în 2022.

Detalii organizatorice

Evenimentul va avea loc joi, în data de 15 decembrie, în intervalul 18:30 - 20:30.

Participarea la acest eveniment este gratuită. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii aici:

Photo of Cristian Boldisteanu

Salut

Numele meu este Cristian Boldișteanu, sunt coach, trainer și consultant de business. Lucrez cu echipe, manageri și oameni interesați de propria creștere de mai bine de 17 ani.

În activitatea mea, îmbin tehnici de coaching, agile și psihologie, dar mai ales, țin cont de nevoile omului sau echipelor din fața mea.

De-a lungul timpului am susținut traininguri pe diferite tematici pentru firme mici și corporații, facilitând procese care să ajute la deblocarea echipelor, dar și a potențialului individual prin găsirea de resurse interioare pe care toți le avem. E nevoie doar să ajungem la ele.